Een nieuwe nederlaag in de uitwedstrijd van Bruse Boys 2, ditmaal tegen Zwaluwe.

 

Vol goede moed startte Bruse Boys 2 de wedstrijd tegen Zwaluwe. Al na iets minder dan een halve minuut voetbal kwam Zwaluwe 2 bijna op voorsprong door een schot van afstand. Jarno Kloet was scherp en tikte de bal over. Bruse boys wist zich 20 minuten lang staande te houden, totdat Zwaluwe doorbrak met een goede steekpass die over onze keeper heen werd getikt. 1-0  voor de thuisploeg.
Bruse Boys was niet scherp en Zwaluwe 2 trok het spel volledig naar zich toe. Dit resulteerde in de 35e minuut in de  2-0  .
Het eerste doelpunt van Bruse boys 2 viel in de 40e minuut. Een strakke voorzet van de buitenspeler van zwaluwe werd binnengeschoven door Bruse Boys. Een eigen doelpunt, het kan de beste overkomen...  3-0 . Even later schoot Boris de Bruine een vrije trap prachtig binnen! 3-1 .
Heel even dacht Bruse Boys hierdoor terug in de wedstrijd te komen, maar helaas. 2 minuten later volgde de  4-1 . De eerste helft was het voetbal niet om aan te gluren. We hadden in verdedigend opzicht een mannetje te kort op het middenveld en aanvallend waren we veel te chaotisch en veel ballen kwamen niet aan.

De 2e helft was een zeer zwakke helft van beide partijen. Tim von Unen schoot na een goed gelukte aanval op de goal. De keeper van Zwaluwe tikte deze net uit de hoek. De tegenstander ging na een counter op zoek naar het laatste doelpunt. De 5-1 werd in de eindfase van de wedstrijd binnen getikt.
Bruse boys verliest na een zeer zwakke wedstrijd met 5-1. Zoals Nico Schouten al zei: ''Het is weer een k*t dag, jongens''.

Laat een reactie achter op dit bericht.