Afgelopen zaterdag speelde het tweede van Bruse Boys tegen SSV'65 2.

Voorafgaand en tijdens de wedstrijd heeft de leider van het tweede elftal, Jakkoo Brouwer, deze dag bijzonder beleefd.

"De dag begon met afmelding van een drietal spelers die op een boot met motorpech ergens op de Oosterschelde ronddobberden, daarom meldde de spelers zich af voor de eerste helft van de wedstrijd" Aldus de leider van het tweede elftal.

Voor een trainer lijkt dat een spontaan probleem wanneer er zich drie spelers afmelden voor de wedstrijd. Gelukkig werd Kevin Avdic bereid gevonden om aan te sluiten bij het tweede. Niet fit genoeg om te kunnen starten of het verschil te kunnen maken bij het eerste, wel bereid met zijn kunde en de wil om weer fit te worden bij het tweede aan te sluiten.

De wedstrijd startte om 14:30 op sportpark Volharding onder leiding van Raymond Booij, nadat de oorspronkelijke scheidsrechter zich donderdag ziek afmeldde.
 
"We begonnen met 12 spelers aan de wedstrijd maar al gauw kwamen er pijntjes en blessures gedurende 1e helft. In de rust één fitte wissel en inmiddels drie geblesseerden. Onze schippers waren nog onderweg van de voetbal en dus nog niet inzetbaar. Ondanks dat wel een 2-0 voorsprong tegen een degradatie kandidaat die maar een plaats onder ons stondn op de ranglijst, punten pakken was dus cruciaal!" Vervolgde Jakkoo zijn speech met enkel en alleen lof. 
 
Door de voorsprong en de inzet van de eerste helft wilde licht geblesseerde spelers de mouwen nog even opstropen en zich leeg spelen tot de versterking arriveerde. Toen arriveerden de bootslui en konden ze direct en zonder warming-up het veld in, dat was voor nu noodzakelijk. Hierdoor kwam het tweede elftal weer in de problemen, de licht geblesseerde spelers vonden het nu wel welletjes en gingen toch richting de kleedkamer waardoor de reserves weer een schaars goedje waren. Dit kwam het spelbeeld niet ten goede en de 2-1 kwam op het scorebord.
 
Door de steun van vier spelers uit het vierde elftal, die op dat moment al de overwinning in de spreekwoordelijke pocket hadden, kreeg het tweede elftal nieuwe impulsen en wist het jonge elftal de belangrijke punten op Bru te houden.
 
"Wat een fijne club, wat een hulp naar elkaar, na de wedstrijd lang gezellig in kantine. Het was een enerverende dag die ik weer kan bijschrijven als: raak niet snel in paniek kalmte kan ons redden. op Bru doen we het samen!! Bedankt namens mij, voor iedereen die erbij betrokken was."
 
Jakkoo Brouwer 
Laat een reactie achter op dit bericht.