Ik ben Nadine Kooij, 25 jaar en ik woon in Burgh-Haamstede. Mijn vriend, Dylan, voetbalt bij het eerste elftal van Bruse Boys. Wanneer ik kwam kijken, vond ik het altijd al een gezellige club.

Tot kort geleden heb ik altijd op hoger niveau gevoetbald o.a. bij Sparta Rotterdam en Excelsior Barendrecht. Ik miste hierbij mijn plezier in het voetbal. Daarnaast was het moeilijk te combineren met werken. Bij Bruse Boys denk ik dat ik het spelletje wat ik nog steeds leuk vind weer met plezier kan gaan spelen. Na het meetrainen merkte ik al gelijk dat het een gezellig elftal is.

Ik ben een linker vleugelspeelster met een drive naar de goal toe. Ik hou ervan om een actie te maken, maar kan er ook van genieten als we een mooie teamgoal maken.

Komend seizoen verwacht ik een hoop plezier en gezelligheid en ik denk dat we iets moois op kunnen bouwen met vrouwen 1. Ik heb super veel zin om weer te gaan voeetballen en ik vind het leuk om te zien dat het voetbal zo leeft in Bru.

Ik ben Indy van Nieuwenhuize en ben 17 jaar en woon in Nieuwerkerk. Door mijn familie ben ik aanraking gekomen met Bruse Boys. Mijn oudste broer Julian speelt al een aantal jaar bij de club, mijn vader Kees-Jan is assistent trainer en mijn andere broer Jarno gaat volgend jaar ook bij Bruse Boys voetballen. Je kunt wel zeggen dat Bruse Boys bij ons in de familie zit.

Graag zou ik weer plezier krijgen in het voetballen en mijn hobby voortzetten. Daarom heb ik besloten om de overstap te maken naar Bruse Boys. Ook lijkt het met ontzettend leuk om met mijn broers in hetzelfde shirt te spelen.

Ik ben een gemotiveerde speelster en wil er altijd voor gaan. Wat de supporters van mij kunnen verwachten is een speelster die doorzet en af en toe een beetje lomp is ;).

Komend seizoen verwacht ik een hele hoop gezelligheid. En hopelijk gaan we daarnaast ook veel punten pakken. Ik wil de supporters veel voetbal plezier wensen komend seizoen!

๐— ๐—ฎ๐˜๐—ฐ๐—ต๐—ฑ๐—ฎ๐˜† // Vanavond om 20:00 uur spelen onze dames uit tegen Steenbergen. Zet 'm op! ๐Ÿ”ฅ

Ook voor de Bruse vrouwen is de bekerindeling en het -programma bekend. De dames zijn bij de volgende ploegen ingedeeld:

MZC'11 VR2
Walcheren VR1
RCS VR1

Als gevolg van te drukke werkzaamheden van de huidige trainer/coach is het dameselftal van Bruse Boys op zoek naar een vervanger voor aankomend seizoen.

Voor de training is er al ondersteuning maar met name voor de zaterdagen zou het zeer fijn zijn iemand te vinden die net als de dames enthousiast, en fanatiek is maar daarnaast ook tijd heeft voor gezelligheid en plezier.

Ben je of ken je zo iemand neem dan contact op met de technische commissie van Bruse Boys.