Mijn naam is Jasper Fontijne, ik ben 18 jaar en woon in Sint-Philipsland. De overstap naar Bruse Boys is eigenlijk stiekem al wel een tijdje aan de gang. Het is eigenlijk ooit met een grapje begonnen van vrienden; ‘je moet lekker bij bruse boys komen voetballen’. Doordat ik er al regelmatig kom, ken ik ook veel mensen op de voetbalvereniging en in het team, dit maakt de keuze voor het overstappen wel iets gemakkelijker.

Het was voor mij nooit de vraag of ik de overstap wilde maken maar meer wanneer. Dit ook omdat mijn ambitie om een zo hoog mogelijk niveau aan te tikken er altijd wel is en zal blijven. Ik ben sinds het seizoen 2018-2019 actief in het eerste elftal van NOAD’67, waar ik altijd op 6 als verdedigende middenvelder gespeeld heb.

Begin seizoen 2021-2022 heb ik een kruisband blessure opgelopen, waardoor ik helaas onder het mes moest op 14 april. Op dit moment zit ik hiervoor nog in revalidatie en ik verwacht januari/februari weer wedstrijdfit te zijn. Lekker voetballen is toch wel de lust van mijn leven. Een van de redenen waarom ik de overstap heb gemaakt, is omdat mij een goede revalidatie is aangeboden door de club. Dit vind ik erg belangrijk, ook straks op het veld. Het is niet gemakkelijk om zelf terug te komen en daarbij vind ik ‘persoonlijke begeleiding’ heel erg fijn.

Volgend seizoen hebben wij een erg jong team. Door de degradatie kunnen we op een niveautje lager opbouwen en weer toegroeien naar de 2e klasse. Ik kijk er erg naar uit om uit te komen voor deze mooie club in het paars wit, met een hele leuke selectie.

Laat een reactie achter op dit bericht.