Zaterdag 4 maart was een sterke zaterdag voor Bruse Boys. Van de vijf senioren elftallen hebben er vier gespeeld, vier gewonnen.

Het eerste bleek na 90 minuten te sterk voor tegenstander en de volgende prooi op de ranglijst Halsteren. Met een 1-0 overwinning zijn goede zaken gedaan voor zowel de periode als de stand op de ranglijst. Mooi om te zien was het sterke spel wat voornamelijk in de tweede helft werd vertaald naar sterker spel en de invalbeurt van Mats Willemse. Helaas is Dylan Adelaar het veld afgedragen op de brancard, Dylan heeft waarschijnlijk zijn hamstring afgescheurd of zijn hamstring is ingescheurd, aankomende week zal de echo dit definitief uitwijzen. Wij willen via deze weg Dylan veel sterkte wensen met zijn herstel.

Het tweede elftal heeft een klinkende overwinning geboekt op de hekkensluiter van de competitie, De Noormannen. Met een ruststand van 0-4 in het voordeel van de paarshemden wisten ze met een uitslag van 0-6 terug te keren richting Bru waar ze luidt het eerste hebben toegejuigd richting de overwinning.

Het vierde elftal heeft met de 1-2 overwinning op ZSC'62 2 hebben de heren de tweede plaats weer weten te bemachtigen. Door de overwinning wordt de druk weer opgevoerd richting het elftal uit Stavenisse die de eerste plaats bekleed.

Na een maand mochten de dames ook weer voor een wedstrijd opdraven. Met een overtuigende 7-3 overwinning hebben de dames een duidelijk signaal afgegeven en bestaat er nog een kans om het Kapelle moeilijk te maken voor de tweede plaats.

Laat een reactie achter op dit bericht.