Zaterdag staan er weer een aantal mooie wedstrijden op het programma van Bruse Boys!

Het eerste speelt zaterdag om 15:00 in Tholen tegen, de soortgelijk namige, Tholense Boys. Na de reeks overwinningen van de afgelopen periode is een een zesde plaats het uitgangspunt met twee punten voorsprong op de nummer zeven, Kogelvangers. De Kogelvangers spelen morgen tegen Kapelle wat wellicht een kleine stunt kan verzorgen. Met een overwinning van het vlaggenschip kan de koers naar boven ingezet worden en de druk op de nummer vijf Halsteren op de ketel blijven. Hierdoor is een nacompetitie naar de tweede klasse geen ondenkbare situatie en krijgen we misschien wel een paar mooie zomerse wedstrijden voorgeschoteld.

De nummer zeven van de derde klasse 302 neemt het zaterdag op tegen Arnemuiden 3. In de heenwedstrijd wisten de heren van het tweede geen vuist te maken in de vissersderby en moesten het veld na negentig minuten verlaten met een 3-0 achterstand. Weten zij zaterdag wel meer strijd te leveren tegen Arnemuiden? Met de 19 punten die Arnemuiden nu heeft en de 16 punten van ons tweede kan dit zomaar gelden als een zes punten wedstrijd en zelfs twee rangplekken gestegen worden bij winst! De wedstrijd start 14:30 op het hoofdveld onder leiding van Jacob Muller.

Het derde speelt aankomende zaterdag een derby tegen de noorderburen. De Purple legends mogen het opnemen tegen DBGC 3 in de strijd om de titel. Na het verlies van FC Bergen 2 vorige week tegen MOC'17 4 hebben de mannen het heft weer in eigen handen en kunnen ze, wanneer de twee inhaalwedstrijden gewonnen worden, met vijf punten los komen op de kampioensrivaal FC Bergen. Zit er dan misschien weer een kampioensfeestje in het verschiet voor Bru 3? Om 14:30 trappen de purple legends af in Oude-Tonge.

De echte kraker wordt gespeeld door ons vierde elftal. De nummer twee van de compitie met 28 punten mag het voor de tweede keer gaan opnemen tegen de koploper, Stavenisse 2. Bij winst werpen de vruchten van de reeks af en staat het vierde nog maar één punt achter de koploper met nog zeven wedstrijden op het programma. Dat wordt dit seizoen wellicht dubbelfeest wat betreft kampioenen! Aftrap 14:00 onder leiding van Ronald Rooijers

De dames spelen aankomende zaterdag hun wedstrijd in Steenbergen, de nummer vier van de competitie. Met winst weten de dames een gat te slaan tussen de nummer drie en nummer vier van de competitie en mogen en kunnen ze het Kapelle serieus moeilijk gaan maken. De dames trappen om 15:15 af!

Voor alle teams heel veel succes, laat het net zo'n succesvolle zaterdag zijn als afgelopen!

Laat een reactie achter op dit bericht.