Zaterdag voetbaldag, en wat voor een?! Verzet u plannen maar twee weken want het is twee weken achter elkaar Derby Day bij Bruse Boys!

Aankomende zaterdag staat weer in het teken van voetbal, in het teken van derby's voor onze lagere elftallen! (resp. het 3e en 4e)

Laten we de matchday bij het vlaggenschip beginnen. Na een goede reeks op papier te hebben gezet en daarmee met alle overwinningen op dit moment negen punten los te staan van de gevarenzone. Sterker nog, wanneer Halsteren nog een flater slaat weten de mannen van Michel Maaskant zich in de picture te spelen voor de nacompetitie promotie!
Zaterdag is DVV'09 de tegenstander welk met 31 punten op een vierde plaats staat. DVV'09 is een team wat of met overtuigende cijfers wint of nipt verliest, aldus een zware pot. Het eerste trapt om 14:30 af op sportpark DVV'09 in Dirksland.

Het tweede elftal neemt het op tegen Serooskerke 3, welk op dit moment een tweede plaats op de ranglijst bekleed. Dit gaan geen makkelijke wedstrijd worden voor het tweede elftal. Toch lijkt het tweede elftal de draad goed opgepakt te hebben na een niet al te sterk begin van het seizoen en klimmen ze stiekem naar boven op de ranglijst. Om 14:30 wordt er afgetrapt op het hoofdveld van sportpark Volharding onder leiding van Jacob Muller.

Het derde elftal mag het in de derby weer opnemen tegen een sterk 2e elftal van Duiveland. In de eerste ontmoeting wisten de Purple Legends overtuigend te winnen van de 'kroaje'. Met een afgetekende 1-6 overwinning waren de Legends te sterk in de 90 minuten en de derde helft. Aankomende zaterdag trappen zij om 14:30 af op het kunstgras na het verlies tegen DBGC afgelopen week. Kunnen zij zich herpakken in de strijd om het kampioenschap?

Het vierde elftal speelt eveneens een derby, wat een derby's allemaal! Duiveland 3 reist samen met het tweede af naar Bru om hun kunsten te vertonen. Het derde van Duiveland rendeert iets minder goed dan het tweede elftal, op dit moment staan de heren op een 10e plaats. Maar zoals een wijs man ooit zei: het is 11 tegen 11 en de bal is rond. Kunnen zij het de Bruse formatie moeilijk maken? Deze wedstrijd wordt om 14:00 gespeeld op het tweede veld, onder leiding van Han Muller, ja u leest het goed! Han Muller!

Laat een reactie achter op dit bericht.