Vorige week is het al aangegeven. Zorg dat uw agenda leeg is, want aankomende zaterdag is het dan zo ver, Derby Day 2.0!!

Het eerste elftal mag het dan ein-de-lijk voor de tweede keer opnemen tegen competitiegenoot SKNWK. Na de oorwassing afgelopen zaterdag tegen DVV'09 is het tijd om het vizier weer op scherp te zetten en te laten zien uit welk hout de Bruse gelederden gesneden zijn. Bijgestaan door hopelijk veel plubiek en een sfeeractie kunnen we de Bruse hoofdmacht extra motiveren om zo het gewenste resultaat over de streep te trekken en de drie punten op Bru te houden. FrankLive! zal aanwezig zijn voor de benodigde muzikale begeleiding in de kantine om er nog een extra groot feest van te maken! De scheidsrechter zal om 14:30 het startsignaal voor deze wedstrijd geven. De balsponsor voor deze wedstrijd is Bijdevaate Verzekeringen.

Het tweede elftal zal het op nemen tegen de mannen uit het verre Zoutelande. De mannen van het tweede elftal zullen na het drie nul verlies van afgelopen zaterdag de zaken weer moeten corrigeren om weer te kunnen klimmen op de ranglijst. Het tweede elftal zal om 14:30 aftrappen in Zoutelande, wat alom sterk gepromoot is de afgelopen jaren door Bløf.

Het vierde elftal speelt aankomende zaterdag om 12:30 weer een derby, dit maal tegen SKNWK 3 op het eigen veld. Na de winst tegen Duiveland 3 is het voor de mannen van het vierde zaak om nogmaals de punten in een derby op Bru te houden en te zorgen dat die aansluiting met de top 3 blijft. Hiervoor hebben ze uw steun nodig!

We verwelkomen uw aankomende zaterdag graag op ons sportcomplex voor Derby Day 2.0!

Laat een reactie achter op dit bericht.