Aankomende zaterdag mogen de teams weer aantreden voor een volgende ronde in de competitie.

Het eerste elftal neemt het op tegen MOC'17. De ploeg uit Bergen op Zoom die op dit moment de eerste plaats op de ranglijst bekleed. Het eerste elftal kan ditmaal aantreden in een sterke formatie met weinig blessures en/of pijntjes. Een resultaat tegen MOC zouden belangrijke punten voor het vlaggenschip zijn.

Het tweede elftal speelt zaterdag om 14:30 thuis tegen Zeelandia Middelburg. Het volgende team dat met een punt meer op de ranglijst staat. Na de winst tegen De Meeuwen is het weer mogelijk voor de mannen van het tweede elftal een plaats te stijgen op de ranglijst.

Het derde elftal speelt tegen DVO'60. De vereniging in Roosendaal waar oud trainer Ronald van Oeveren de scepter zwaait. Na wat teleurstellende resultaten van de afgelopen wedstrijden is het zaak nu de punten mee naar Bru te nemen om zo nog een serieuze aanval te doen op FC Bergen en SKNWK.

De dames spelen na het 4-1 verlies van afgelopen donderdag tegen Kapelle VR1. Kunnen de dames revancheren en punten meenemen naar Bruinisse om zo aan te blijven haken bij de top van de competitie? We gaan het zaterdag zien!

Laat een reactie achter op dit bericht.