Aankomende zaterdag staan er maar een paar seniorenwedstrijden op het programma;

Allereerst vragen wij aandacht voor het Circus Monte Carlo evenement wat door de activiteitencommissie wordt georganiseerd in de kantine! Vanaf 20:00 zal Dj Carlo het spits afbijten, samen met Dj Maarten V en zanger Randy Schoonderwaldt. Toegang is gratis, minimumleeftijd is 18+.

Het tweede is helaas vanmorgen afgelast omdat de tegenstander te weinig spelers op de been kon brengen.....

De Purple Legends spelen zaterdag misschien wel hun belangrijkste wedstrijd van het seizoen. De return tegen de Polish Warriors van FC Bergen 2. Met winst komt het derde drie punten los te staan met een wedstrijd minder, een hele goede uitgangspositie voor de restende wedstrijden dus. Om 14:30 wordt er afgetrapt op het hoofdveld van Sportpark Volharding onder leiding van scheidsrechter J.J. Elenbaas!

Het vierde elftal reist af naar Brouwershaven voor de match tegen Brouw 2. Aangevuld met sterkhouders van het tweede gaan zij op het zonnige Sportpark Onder de Molen. Om 12:30 wordt er afgetrapt met hoge verwachtingen van dit sterke team!

De dames spelen thuis tegen de dames van Brouw. De derby van deze competitie. Deze wedstrijd trapt af om 12:30 op het kunstgrasveld.

Laat een reactie achter op dit bericht.