Zaterdag is het weer zo ver. Een zaterdag vol met voetbal en belangrijke wedstrijden!

De hoofdmacht speelt zaterdag tegen Kogelvangers in Willemstad, aftrap 14:30. Een belangrijke wedstrijd voor de mannen van Michel Maaskant om zich in de kijker te spelen voor de top 5 zo aan het einde van het seizoen. Kogelvangers is nog een van de tegenstanders die een sta in de weg is om in de contreien van de 5e positie in de buurt te komen. De vorige wedstrijd tegen de formatie uit Willemstad liep minder goed af, op het eigen veld werd met 0-1 verloren. Wordt er deze keer wel gewonnen?

Het derde speelt om 15:00 in Halsteren tegen hun vierde elftal. Een belangrijke horde richting het kampioenschap die nog overwonnen moet worden. Halsteren en SKNWK zijn in theorie dé twee teams die het de Purple Legends nog moeilijk kan maken. Na de overwinning op FC Bergen afgelopen zaterdag hebben de Legends het heft weer in eigen handen wat betreft het kampioenschap, weten ze dit ook vast te houden?

Het vierde speelt aankomende zaterdag op eigen veld tegen WHS 3. Om 14:00 zal er afgetrapt worden, met winst en afhankelijk van de andere uitslagen kan het vierde de tweede plaats weer heroveren en het seizoen als tweede sterkste team af te sluiten in de 5e klasse.

Laat een reactie achter op dit bericht.