Het einde van het seizoen naderd. Met nog een paar wedstrijden te gaan kan het eerste elftal zich zaterdag veilig spelen en definitief volgend jaar weer in de derde klasse uit te komen, met wellicht nog een kleine kans op nacompetitie promotie. De formatie van Michel Maaskant neemt het morgen op in de semi derby tegen ZSC'62 van Edwin Kriens. De ploeg uit Scharendijke is bijna zeker van degradatie, ondanks ze de eerste ontmoeting hebben gewonnen van de paarshemden. Na de wedstrijd zal Corné van Meer de muzikale begeleiding in gang zetten in de kantine. Met een 16 koppige ploeg zal Michel en zijn adjudanten de strijd aangaan om 14:30. De balsponsor deze week is Geluk Groep B.V. Laten we hopen op zonnig weer en uw support!

Het tweede elftal neemt het op tegen de koploper van de competitie, Kloetinge. Een gelijkspel of winst zou een enorme stunt zijn en de reeks van de afgelopen tijd zeer zeker belonen! om 13:15 wordt er in Kloetinge afgetrapt.

Het vierde elftal is deze week de warming-up voor het eerste elftal. Om 14:00 trappen de mannen op veld 2 af, om het publiek voor het eerste entertaining te bezorgen. De tegenstander is SPS 3, de formatie uit Poortvliet.

De dames mogen ook opdraven. Zij spelen om 13:00 in Halsteren waar de Purple Legends vorige week nog 0-3 wisten te overtuigen, lukt dit de dames ook?

Laat een reactie achter op dit bericht.