Zaterdag 13 mei is een dag vol met voetbal!

het eerste elftal zal, gehavend, afreizen naar Middelharnis om de strijd aan te gaan tegen De Jonge Spartaan. Het team wat begin dit seizoen als een van de serieuze titelkandidaten werd geprezen en deze verwachting niet helemaal heeft kunnen waarmaken. Het veilig gespeelde eerste van Bruse Boys daarentegen kent een prima tweede seizoenshelft. Het team van Michel Maaskant wordt het seizoen door al geteisterd door blessures en afwezige, dat is deze zaterdag niet anders. Wanneer het wedstrijd formulier gepresenteerd gaat worden valt op dat een aantal namen afwezig zullen zijn door, het overgrote deel, blessures. Helaas is dit het beeld en de situatie waar we dit seizoen mee te maken hebben. Eerder deze week zijn voor het volgende jaar drie versterkingen (resp. Jarno v. Nieuwenhuize, Mark Bleiji en Luca d. Bruine) aangekondigd die volgend jaar de gaten en blessures moeten opvangen, hetzij extra kwaliteiten aan het elftal leveren. De aftrap van deze wedstrijd is 14:30 op Sportpark Spartacus

Even als het eerste elftal kent het tweede elftal een betere tweede seizoenshelft in vergelijk met de eerste. Het tweede kan zich met nog enkele goede resultaten vast in de middenmoot spelen! Op het eigen complex wordt er om 14:30 afgetrapt tegen SVOD'22. Het tweede staat met een wedstrijd minder gelijk in punten en deze punten kunnen definitief het verschil maken tussen middenmoot en de onderkant van de competitie. Moedigen jullie zaterdag het tweede aan?

Het derde elftal speelt zaterdag om 12:30 tegen SKNWK 2. Met een overwinning betekend dit het kampioenschap voor het derde elftal. Afgelopen zaterdag is het niet gelukt om tegen het mixteam van Zierikzee JO19/3/4 te winnen en eindigde het in een 2-2 gelijkspel. Voor deze wedstrijd is de benodigde support zeker gewenst! Om 11:15 zullen de heren van het derde elftal op de fiets vertrekken richting Nieuwerkerk, supporters kunnen meefietsen!!

Het vierde elftal speelt om 14:00 tegen Smerdiek 3. Winst zou voor het vierde elftal bijna zeker de tweede plaats opleveren, afhankelijk van wat SPS doet. Een uiterst knappe prestatie van de mannen van het vierde wanneer uiteindelijk de tweede of derde plaats bereikt is dit seizoen!

De dames spelen om 14:30 in en tegen Klundert. Wat voor de dames een zware kluif betekend. Het Brabantse team staat dit moment op een tweede plaats en houdt de concurrentie vlak achter zich. Wanneer het verliest en Kapelle wint blijven de dames helaas op een vierde plaats, wat nog steeds een super knappe prestatie is! Maar laten we hopen dat het scenario plaats vindt waar de dames van Klundert winnen en Kapelle verliest. Dat zou betekenen dat op de laatste speeldag de dames nog de top 3 in gaan!

Zoals te lezen, veel te doen, veel voetbal en iedereen is van harte welkom om een van de teams aan te moedigen!

Laat een reactie achter op dit bericht.