Gisteren was de laatste reguliere speelronde van het seizoen 2022-2023. Waar zijn de teams van Bruse Boys geëindigd?

Het eerste elftal is door de 1-3 overwinning op Kapelle uiteindelijk terecht gekomen op een 6e plaats. Halsteren moet het aankomende dinsdag nog wel opnemen tegen Den Bommel wat zou kunnen betekenen dat, bij een overwinnning van Halsteren, een 7de plaats op de ranglijst bekleed wordt. De selectie van Michel Maaskant heeft met de vele wijzigingen ten opzichten van vorig seizoen laten zien dat het veerkracht kan tonen, het potentie heeft om te groeien de komende jaren en dat er wellicht een promotie op zeer korte termijn wel de doelstelling kan worden. Wij als Bruse Boys hopen dan ook dat Michel, zijn staf en de selectie dit ook onder ogen ziet en hier de komende jaren aan wilt werken! Het zal u niet ontgaan zijn, volgend seizoen versterkt de selectie zich met namen zoals Jarno van Nieuwenhuize, Mark Bleiji en Luca de Bruine. Helaas gaan Gijs van Duijvenbode (terug naar FC De Westhoek) en Marc Bijdevaate (wegens fysieke redenen) deze selectie verlaten. Peter Harinck, keeperstrainer van de senioren, gaat ons helaas ook verlaten na zijn bewezen dienstjaren. We verwelkomen de nieuwe spelers bij de selectie en bedanken degene die stoppen voor hun bewezen diensten!

Door de veranderingen binnen de club heeft het praktisch nieuwe tweede de 8ste plaats op de ranglijst kunnen claimen, is het derde elftal kampioen geworden, is het vierde elftal geëindigd op de 3de plaats en zijn de dames 4de geworden!

Al met al kunnen we wel stellen dat dit voor onze senioren een succesvol seizoen is geweest. We kijken dan ook maar al te graag uit naar het volgende seizoen!

De komende tijd staan er nog wat toernooien op het programma:
Vrijdagavond 2 juni: pupillentoernooi
Vrijdagavond 9 juni: juniorentoernooi
Zaterdag 10 juni: Market Plaza jeugdtoernooi
Zaterdag 17 juni: Vollan Oosterscheldetoernooi

Toernooien zijn altijd een leuke gewaarwording op de club, echter vergen toernooien veel hulp en vrijwilligers. We zijn nog op zoek naar scheidsrechters voor alle toernooien, het belangrijkste wat nu rust zijn mensen die 17 juni achter de bar willen staan! U kunt zich melden bij Anne-Marie Roth of Wilmar Klop mocht u iets willen bijdrage bij de toernooien!

Laat een reactie achter op dit bericht.