We willen jullie graag een update geven van de ontwikkelingen binnen de technische commissie van onze herenafdeling. Het komende seizoen zal Bruse Boys met maar liefst 5 teams de competitie ingaan. Deze uitbreiding is een direct gevolg van de toenemende groei van nieuwe leden en de toetreding van spelers uit het onder 19 team van de BDC (Bru Duiveland Combinatie).

Bij de KNVB hebben we voor de competitie 2023 - 2024 als volgt ingeschreven:

· Eerste elftal
Derde klasse (de indeling is inmiddels bekend).

· Tweede elftal
Reserve derde klasse.

· Derde elftal
Dit team is afgelopen seizoen kampioen geworden en zal nu ook uitkomen in de reserve derde klasse.

· Vierde elftal
Het vierde elftal zal ingeschreven worden in de reserve vierde klasse, dezelfde klasse waarin het derde elftal afgelopen seizoen was ingedeeld.

· Vijfde elftal
Het voormalige vierde elftal zal het vijfde elftal worden en zal ingedeeld worden in de reserve vijfde klasse, waar ze ook afgelopen seizoen actief waren.

Team 2 en 4 zullen een gezamenlijke selectie vormen, deze twee teams worden voor elke wedstrijd vanuit deze selectie ingevuld.

Begeleiding

De beslissing om met 5 teams verder te gaan is vrij laat tot stand is gekomen waardoor de begeleiding nog niet volledig geregeld is. De trainingen voor de teams 2, 3, 4 en 5 zullen daarom voorlopig één keer per week plaatsvinden op woensdagavond, met de eerste training op 16 augustus om 19.30 uur.

OP dit moment zijn we op zoek naar een extra veldtrainer die samen met Jakkoo Brouwer de trainingen zal verzorgen. Als je iemand kent die hier geschikt voor is, laat het dan weten aan de technische commissie. We staan open voor suggesties en komen graag met je in contact.

De TC

Op dit moment bestaat de technische commissie uit Elvira, Wladimir, Jakkoo en Reinier. Gezien het brede aandachtsgebied van onze commissie zouden we graag nog aanvulling willen hebben. Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren en ben je geïnteresseerd om ons team te versterken? Laat het ons alsjeblieft weten! We waarderen alle hulp en inzet enorm.

Tot zover deze update. We beloven snel met aanvullende informatie te komen. Binnenkort volgt een update over het dames elftal van Bruse Boys en over zaken met betrekking tot scheidsrechters.

Met sportieve groet,

De technische commissie

Laat een reactie achter op dit bericht.