Zaterdag 25-03 vindt de Ronde van Bruinisse weer plaats. Dit jaar biedt de organisatie verschillende onderdelen aan zoals de kidsrun, hardloopwedstrijd voor volwasssenen, wielerronde en wandeltocht.

De Kidsrun start om 11:30 op de dorpsweg, deze run heeft een afstand van 1 kilometer. Het hardlopen voor de volwassenen start om 12:00 waar er op verschillende afstanden ingeschreven kan worden; 5KM en 10KM. Inschrijven kan via:https://inschrijven.nl/form/2023032511209-nl

Donderdagavond is het weer zo ver, de returns van de Europese ontmoetingen van afgelopen week.

Om 21:00 neemt Ajax het op in de return tegen Union Berlin, de nummer 3 van de Bundesliga.

Na het gelijkspel van afgelopen week in Amsterdam liggen alle kansen voor beide ploegen open.

Ajax wat een sterke generale kende tegen Sparta Rotterdam en Union die op een 0-0 stand is blijven haken op de hekkensluiter van de Bundesliga, Schalke 04.

Wij heten jullie alle van harte welkom aanstaande donderdag om deze Europa League wedstrijd in de kantine te komen kijken!

Zin in een avond hersens kraken, gezelligheid en competitie? Doe dan mee met de 𝗽𝘂𝗯𝗾𝘂𝗶𝘇 𝗼𝗽 𝘃𝗿𝗶𝗷𝗱𝗮𝗴 𝟮𝟬 𝗷𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶! In verschillende rondes ga je als team van maximaal 5 personen de strijd aan met de rest. Verwacht geen zware kost, maar vermaak voor elk niveau.
 
De quiz start om 19:30 uur in de kantine, maar natuurlijk ben je om 19:00 uur al welkom voor de juiste voorbereiding.

Precies 10 jaar geleden - op vrijdag 11 januari 2013 - werd ons nieuwe complex geopend! Deze mooie mijlpaal vieren we uiteraard graag samen met jullie. En wel op 𝘇𝗮𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 𝟮𝟭 𝗷𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶, na het laatste fluitsignaal van de thuiswedstrijd van Bruse Boys 1 tegen Kapelle 1. Tot dan

Nu de Sint en zijn Pieten weer in Nederland zijn aangekomen, kunnen we dit bij Bruse Boys natuurlijk niet ongemerkt aan ons voorbij laten gaan. Zaterdag 26 november zijn jullie daarom na afloop van de wedstrijden welkom in de kantine om te genieten van een (Spaans) hapje en drankje. Tot dan! 🇪🇸

Ben jij vrijwilliger óf sponsor van onze mooie club? Dan nodigen wij jou en je partner op vrijdag 9 december vanaf een uurtje of 18.00 van harte uit in de kantine. Wat we deze avond precies voor jullie in petto hebben, houden we nog heel even voor ons. Maar een ding is zeker: hier wil je bij zijn! Zet ‘m dus alvast in je agenda en dan komen we snel bij je terug met meer info.

Het is normaal hét onderwerp van het weekend: voetbal. Amateurvoetbal, betaald voetbal, buitenlands voetbal, lelijk of mooi voetbal. Het maakt niet uit welk voetbal. Als we maar naar de voetbal kunnen gaan en het over voetbal kunnen hebben. Hutje mutje in de kleedkamer, met je tegenstander op het veld of met je voetbalmaten én een goed koud glas bier tijdens de derde helft. Maar helaas. Het zit er voorlopig nog even niet in. Niet met z’n allen. Niet in een overvolle kleedkamer of bomvol terras zwetend in de zon.

Hoi leden en Bruse Boys-fans,
 
Goed nieuws, want we gaan het gewoon weer doen: hét après ski feest van Bruse Boys! Wanneer? Zaterdag 14 maart. Waar? In de kantine. Met wie? Heel de club, want alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat deze editie nóg beter wordt dan de vorige twee!
 
De après ski party zou geen après ski party zijn zonder onze eigen feestdj Maarten V, dus hij is er in 2020 ook gewoon weer bij. Verder zorgen we natuurlijk voor een goed versierde kantine om helemaal in de wintersportstemming te komen. En extra leuk: we hebben dit jaar een heus Bruse Boys-rad voor je in petto waar je kan draaien voor shots, bier of baco. Jetzt gehts loss! 
 
We zien jullie graag 14 maart!

Zaterdag 28 december is het weer tijd voor het jaarlijkse Let’s play darts toernooi in de kantine van de Bruse Boys! Er wordt gespeeld in enkel- & dubbelspel en iedereen is welkom: leden en niet leden. Inschrijven kan vanaf 14.30 uur in de kantine en het inschrijfgeld is €5,00 pp. Het toernooi start om 15.00 uur. Tot dan!

Maar liefst € 776 heeft de flessenactie van de Bruse Boys jeugd opgeleverd. Maandag 7 januari gingen de jeugdige voetballertjes het dorp in om bij iedereen de lege flessen en kratten op te halen. Met hulp van ouders werden de ingezamelde flessen vervolgens ingeleverd in de supermarkt en het bonnetje wat uit de statiegeldautomaat kwam, gaf dit mooie bedrag in euro's aan. Bedankt aan iedereen die op wat voor manier heeft bijgedragen aan het mogelijk maken van deze actie en natuurlijk aan de gulle gevers van de statiegeldflessen. Met het opgebrachte geld worden activiteiten voor de jeugd georganiseerd, zoals het sinterklaasfeest en het tentenkamp.

De jongste voetballertjes van de vereniging hebben weer van een plezierig Sinterklaasfeestje kunnen genieten. De "Pietentraining" werd afgelopen woensdag afgewerkt in de sportzaal van De Vanger. De pieten voetbalden lekker mee. Maar waar was Sinterklaas? Die was kwijt. Uiteindelijk bleek dat hij een deurtje had gemist en lekker aan het swingen was in De Pul. De kids zijn 'm gevolgd naar De Pul en hebben lekker mee gedanst. Ze kregen daar een cadeautje uitgereikt en leuk gedichtje per kind.

Op vrijdag 30 november organiseert Bruse Boys in samenwerking met weplayesports.com een FIFA19-toernooi op de PlayStation4. De doelgroep is leden van JO11 t/m JO15 en MO15. Er kunnen maximaal 40 jongeren deelnemen. Doe jij ook mee?

Aanvang: 18.00u.

Inschrijven: www.weplayesports.com/bruseboys.

Kosten: € 5