Het is weer eens wat anders: zaterdag 3 juni (in het Pinksterweekeinde) geen voetbal maar volleybal op sportpark Volharding. De eerste editie van "Grastoernokke", de naam die het volleybaltoernooi op gras heeft gekregen, is een echt Zeeuws toernooi met gelegenheids volleybalteams uit onze regio. Het toernooi wordt georganiseerd door volleybalvereniging Forza Schouwen-Duiveland in samenwerking met voetbalvereniging Bruse Boys.

Op 3 juni zal het terrein van Sportpark Volharding veranderen in een volleybalterrein waar jong en oud terecht kunnen. Met een volledige dag volleyballen, zaterdagmiddag-activiteiten, een barbecue en een groot feest op zaterdagavond beloofd het een top weekend te worden.

Het is een zes tegen zes volleybal grastoernooi voor senioren, recreanten én niet-volleyballers. In de ochtend is de jeugd (A,B,C) en vanaf de middag senioren.

De dag wordt afgesloten met een groot feest dus iedereen is deze dag welkom. Na het feest is er ook ruimte voor slaapplekken, zodat écht iedereen kan komen! 

Laat een reactie achter op dit bericht.