Het is normaal hét onderwerp van het weekend: voetbal. Amateurvoetbal, betaald voetbal, buitenlands voetbal, lelijk of mooi voetbal. Het maakt niet uit welk voetbal. Als we maar naar de voetbal kunnen gaan en het over voetbal kunnen hebben. Hutje mutje in de kleedkamer, met je tegenstander op het veld of met je voetbalmaten én een goed koud glas bier tijdens de derde helft. Maar helaas. Het zit er voorlopig nog even niet in. Niet met z’n allen. Niet in een overvolle kleedkamer of bomvol terras zwetend in de zon.

Maar hé, wij zouden Bruse Boys niet zijn om de gezelligheid en het stukje rivaliteit wat we allemaal zo missen op een andere manier bij jullie te brengen. Namelijk in de vorm van een heuse online voetbalquiz. Gepresenteerd door onze enige echte quizmaster Ricardo de Winter.

De online voetbalquiz wordt georganiseerd op vrijdag 5 juni om 20:00 uur. In 2 rondes van 25 vragen (totaal 50 vragen) wordt je voetbalkennis op de proef gesteld. Uiteindelijk gaat één iemand of één team er met de hoofdprijs vandoor! Wat die hoofdprijs precies is, houden we nog heel even geheim. Tip: houd hiervoor onze social mediakanalen in de gaten.

Durf jij de strijd aan te gaan? Of heb je gewoon zin in een gezellige voetbalavond? Geef je dan via een Whatsapp-berichtje (0611620214) op voor de quiz. Na inschrijving ontvang je van ons de link naar de quiz, verdere uitleg en een open Tikkie. Je bepaalt namelijk zelf het inschrijfgeld van de quiz.

Ook wanneer je niet mee wil of kan doen, zijn donaties van harte welkom. Je begrijpt dat de club wel wat steun kan gebruiken in deze gekke tijd. Doneren kan via de volgende link: tikkie.me/pay/k4lidhob8bqvbchnnin7. Doneren via IBAN kan natuurlijk ook. Het rekeningnummer is NL52 RABO 0349 7012 88.

We hopen massaal op jullie enthousiasme en steun!

Laat een reactie achter op dit bericht.