Team: SJO BDC JO9-1

Categorie: man, Veld Algemeen/Zaterdag

Stand

#
Team
Aant
Gew
Gel
Verl
Ptn
Score
+/-

Programma

Bekijk de komende, alleen de eigen of alle (bekende) wedstrijden.

Uitslagen

Bekijk laatste, eigen of alle uitslagen in deze competitie.

Competities

Competitie
Klasse
Geselecteerd 
0322 Onder 9 Zwaluwen Jeugd Reeks
4e klasse Zwaluwen Jeugd (1e fase)
0323 Onder 9 (2e fase)
3e klasse (2e fase)

Spelers

Foto
Naam
Functie
Rol
Foto
Bal, Lars
Teamspeler

Begeleiders

Foto
Naam
Functie
Rol
Geen foto of foto niet zichtbaar
Deurloo, Joost
Trainer
Technische staf
Geen foto of foto niet zichtbaar
Jumelet, Wolfert
Trainer
Technische staf

Nieuwsitems pupillen

SJO BDC JO13 wint KNVB Beker

Onze JO13 wist gisteren de KNVB bekerfinale in Tilburg met 2-5 te winnen van ST SDO’39/HMVV/Hulsel. Daarmee wint het team de eerste grote prijs in de nog korte historie van de samenwerking! 

Het is de eerste grote prijs voor SJO BDC. Nadat er al meerdere teams zijn geweest die in hun fase een kampioenschap mochten vieren kunnen we nu dus ook een beker aan de prijzenkast toevoegen. Het behalen van een finale in zo’n grote bekercompetitie is echt een unieke prestatie. Het is het eerste jaar dat het team in deze samenstelling bij elkaar is. Onder leiding van trainers Aris van Herwijnen en Mark Jonker zijn zij het seizoen gestart en niet wetende waar het seizoen toe zou leiden. De kans dat je in een finale uitkomt is dan ook klein. Er doen namelijk een paar honderd clubs mee in een regio waarbinnen Zeeland en een aantal zones van Zuid-Holland en Noord-Brabant vallen. Dat een betrekkelijk klein clubje op Schouwen-Duiveland zo’n prestatie kan leveren is dan ook uitzonderlijk te noemen. 

Op deze stralende dag zijn de staf, de spelers, ouders en supporters in groten getale afgereisd naar SC ‘t Zand in Tilburg om de KNVB bekerfinale te spelen. Met zijn allen gezamenlijk ontbijten en daarna in de spelersbus op weg naar Tilburg. Dit was al een belevenis op zich. De trainers Aris van Herwijnen en Mark Jonker hebben geen detail overgeslagen ter voorbereiding op deze finale. Vanaf de opkomst van de teams was het een heuse bekersfeer. Er waren meer dan 200 uitbundige toeschouwers met vlaggen en rookbommen. Het was te zien dat dit de ploeg niet onberoerd liet. Ze kwamen dan ook eerst met 1-0 achter. Gelukkig hebben ze de schroom van zich af weten te spelen wat resulteerde in een 2-5 overwinning. Na de prijsuitreiking werd de overwinning al kort gevierd. Toen weer met zijn allen in de bus richting Zeeland. Eerst nog even een tussenstop in Oosterland om tijdens de rust van de nacompetitie wedstrijd Duiveland – Rillandia de beker te tonen aan het publiek. Daarna door naar Bruinisse waar de dag uiteindelijk werd afgesloten met een heus tuinfeest. De dag kon niet beter!

Vanaf deze plaats willen wij de trainers Aris en Mark van harte feliciteren en tevens bedanken voor hun inzet dit seizoen! Ook willen wij Remi van Strien mede feliciteren en bedanken voor zijn inbreng. Natuurlijk feliciteren wij ook alle spelers en ouders! Een goede onderlinge samenwerking tussen de JO13 en JO14 heeft zeker bijgedragen aan het behaalde resultaat! Op naar volgend seizoen!

Jordy Ketting wint eilandelijk penaltybokaal JO11

Afgelopen woensdag heeft Jordy Ketting de eilandelijke penaltybokaal voor de categorie JO11 gewonnen, op het terrein van MZC’11. Hij schoot 4 van de 5 penalty’s raak en liet zo zijn concurrenten achter zich.
Gefeliciteerd Jordy!

Trainingspakken voor JO9-2

Afgelopen zaterdag hebben de jongens van jo9-2 nieuwe trainingspakken gekregen. Deze pakken zijn gesponsord door Edwin ten Hoeve namens Ten Hoeve Technical Support BV uit Zuidland, waarvoor onze hartelijke dank!

Op de foto van links naar rechts: Lennert Schilperoort, Quind Voogd, Trainer Jan Derkx, Boris vd Meer, Mark Kempe, Jesse van Strien, Leider Adrie van Strien, Sam Elenbaas, Björre van Galen.