League not found:

Nieuwsitems BB1

Nieuwe selectie speler - Gijs Duijvenbode

Ik ben Gijs van Duijvenbode, 22 jaar oud woonachtig in Burgh-Haamstede. Ik voetbal al sinds mijn 7e bij DFS/ De Westhoek. Na een aantal jaar in het eerste elftal vind ik dat ik klaar ben voor een stap hogerop. Ik heb in de laatste jaren altijd als spits gespeeld, ik denk dat Bruse Boys mij kan helpen met een verdere ontwikkeling op deze positie.

Ik weet zeker dat het volgend jaar een mooi jaar gaat worden en daar ga ik proberen bij te helpen. Ik kan in ieder geval niet wachten en zie jullie snel!

Nieuwe selectie speler - Dylan Adelaar

Beste Bruse Boys,

Ik ben een vage bekende van jullie, ik ben Dylan Adelaar, woonachtig in Renesse en ik kom volgend jaar Bruse Boys versterken. Voor degene die mij niet kennen, een snelle buitenspeler gericht naar de goal. Gespeeld voor voormalig DFS, Bruse Boys, LSU (Amerika), Kethel Spaland en MZC.

Schema nacompetitie Bruse Boys 1

Ons eerste elftal zal helaas nacompetitie moeten spelen voor behoud in de 2e klasse. De eerste wedstrijd speelt Bruse Boys aanstaande zaterdag 11 juni 14.30 thuis op Sportpark Volharding tegen Prinsenland. Wanneer ze deze wedstrijd winnen, spelen ze de tweede ronde op dinsdagavond 14 juni. De laatste wedstrijd (en tevens de finale) vindt plaatst op 18 juni. Deze laatste twee wedstrijden worden beiden niet bij Bruse Boys gespeeld.