Het afgelopen seizoen heb ik mijn best gedaan om zo veel mogelijk berichten te posten op de website om deze wat nieuw leven in te blazen, met dit bericht wil ik graag iets op persoonlijke titel plaatsen:

Voetbal voor het seizoen 2022/2023 zit er dan daadwerkelijk op. Waar ik een paar jaar geleden in de toernooicommissie van VV Bruse Boys ben toegetreden heeft dat er voor gezorgd dat het seizoen altijd een paar extra weken erbij krijgt, cadeau, hoef je niets voor te doen.

Waar we, met de toendertijds nieuwe commissie, de toernooien nieuw leven hebben ingeblazen zijn deze, met het overleven van een vervelende periode van corona, uitgegroeid tot een waar succes!

Toernooien voor de jongste jeugd, kelderklasse teams en bedrijven of niet voetballers, alles in de portefeuille van Bruse Boys. Alles bij elkaar opgeteld 6 toernooien van verschillende groten met allen hun eigen intensiteit. Waar jaarlijks terugkerende gasten op de pupillen, junioren of jeugdtoernooien deelnemen, mochten we dit jaar ook teams uit Lisserbroek, Den Bosch en Tilburg ontvangen, helemaal richting dat kleine Zeeuwse dorpje Bru(inisse). 

Als klap op de vuurpeil voor dit seizoen een nieuw concept gelanceerd samen met de hoofdsponsor van het toernooi Vollan waar we in de eerste editie het van het Vollan Oosterschelde Toernooi 22 teams mochten ontvangen in de strijd om het Oosterschelde Bokaal, wie ging er mee vandoor? De regerend kampioen die hem al 3 jaar op de schoorsteen heeft staan Michel Maaskant. Al met al mocht deze vorm een waar genoegen zijn voor de deelnemende bedrijven- en vriendenteams!

Vanuit deze kant wil ik alle mensen, teams, scheidsrechters, vrijwilligers en betrokkenen van de toernooien hartelijk danken voor hun inzet van dit jaar. Het begint een cliche te worden, maar zonder jullie zijn er écht geen toernooien. Ook wil ik in het bijzonder Market Plaza B.V. en Vollan bedanken voor hun vertrouwen en het verbinden van hun bedrijf aan toernooien, dit zie ik persoonlijk als een onwijs gave ontwikkeling om toernooien mogelijk te maken. 

Uiteraard hopen wij volgend jaar de teams weer te mogen ontvangen op onze toernooien en daarmee onze toernooien, waar mogelijk, verder uit te bereiden voor groter succes!

Het eerstvolgende toernooi is op vrijdagavond 18 augustus. Op deze avond ontvangen wij acht kelderklasse teams die zullen strijden om de Bruse Kelderklasse Cup. Vier teams zijn afkomstig van Duiveland, vier teams afkomstig van Goeree-Overflakkee. Wij ontvangen jullie graag weer op deze avond voor wat betreft toernooien!

Het Vollan Oosterschelde toernooi staat dit jaar weer op de planning!

Dit jaar is de opzet van het toernooi net even iets anders dan voorgaande edities.
7 vs. 7
Half veld
Teams mogen een mix van dames en heren zijn
Bedrijven teams welkom!
Net zoals elk jaar, veel gezelligheid!

Het toernooi staat op de planning voor 17 juni aanstaande op Sportpark Volharding!
Aanmelden kan bij Wilmar: 06 57 27 46 88

Meer info? www.tournify.nl/live/vollanoosterscheldetoernooi

 

Aankomende zaterdag is het dan zo ver, de herstart van de competitie voor het eerste elftal.

Bij deze herstart neemt de selectie van Michel Maaskant het op tegen Kapelle wat zevende staat met twee punten meer. Geen onmogelijke missie, wel hele belangrijke punten voor de aansluiting.

Nu de winterstop voorbij, is de selectie weer aangevuld met spelers die de ziekenboeg hebben verlaten. Zou een complete selectie en de honger naar punten kunnen vertaalt worden naar een mooie negentig minuten?

Het zal u daarnaast vast niet ontgaan zijn, het complex bestaat deze maand tien jaar! De tribune is schoon, de dugouts zijn gewassen, de nieuwe doelen zijn geplaatst en het veld is top! Wanneer de weergoden het toelaten kan er ook weer op het hoofdveld gespeeld worden.

Balsponsor van deze wedstrijd is Mosselkwekerij M. en M. Padmos

Zien we u morgen, zoals tot op heden nog steeds verwacht, op een zonovergoten Volharding?

 

Nu de winterstop voorbij gaan we al voorzichtig vooruit blikken naar de toernooien van dit seizoen. Hiervoor is de toernooicommissie nog op zoek naar een aantal deelnemende teams. Mocht je een team weten of kennen waar wij nog naar op zoek zijn? Benader hun!

Klik op het artikel om de afbeelding beter te kunnen zien!

Binnenkort volgt er meer info over een nieuw toernooi wat dit jaar wordt georganiseerd!

Na veel overleg en gebeurtenissen afgelopen seizoen zijn de selecties voor aankomend seizoen bekend! Via deze link: https://bit.ly/3udgQ3h is het mogelijk de selecties voor volgend jaar te zien. De leiders zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden van de selecties. In nieuwe groepschats zal verder de benodigde informatie gedeeld worden wat betreft de voorbereiding per team.

De technische commissie wenst iedereen een fijne zomerstop toe en alvast veel sportief plezier voor volgend seizoen!

Het kabinet heeft weer nieuwe maatregelen aangekondigd, met deze nieuwe coronamaatregelen zijn toeschouwers niet langer toegestaan op de accommodaties van amateurverenigingen.

Alle amateurs, senioren en jeugdspelers, kunnen dus blijven voetballen, dit verandert niet. De personen die functioneel noodzakelijk zijn voor deze wedstrijden, zoals scheidsrechters, vrijwilligers, begeleiders en rij-ouders, houden toegang tot de accommodaties.

Tussen nu en 1 november heb je de mogelijkheid je pasfoto op de spelerspas te updaten. Je kunt dat doen via de Voetbal.nl app. Zorg voor een goedgelijkende, recente foto van jezelf. Meer info over het foto formaat en de voorwaarden vind je via deze link.

 

Afgelopen week is er weer de welbekende editie van Voetbaljournaal Beveland en Schouwen-Duiveland uitgebracht. In deze tijd zijn zij vanzelfsprekend erg blij dat zij de editie kunnen realiseren en doen zij dan ook enorm hun best om in deze tijd de clubs toch in het zonnetje te zetten.

In deze editie ook een stuk over Pepijn:

Het hing al een paar dagen in de lucht, maar dinsdagavond kwam dan het officiële bericht naar buiten: vier weken lang geen wedstrijden in het amateurvoetbal.⠀⠀

Als gevolg van de aangescherpte coronamaatregelen is publiek voorlopig niet welkom bij de wedstrijden. Tevens is de kantine gesloten.

In beginsel gelden deze maatregelen voor een periode van drie weken.

Nadere informatie is te vinden op de websites van de overheid en de KNVB.

Na aanleiding van vorig seizoen wordt er ook dit seizoen een competitie gehouden voor elftallen van spelers van onder de 23 jaar.

De doelstelling is aankomende jeugdtalenten en spelers, die net tegen de selectie aanzitten, wedstrijdritme op te laten doen, zodat ze volgend seizoen mogelijk doorstromen naar BB1 of BB2. Ook biedt de JO23 selectiespelers, die terugkomen van een blessure, de gelegenheid er weer in te komen. Daarnaast is dit elftal er voor spelers, die niet altijd aan de bak komen.

Afgelopen week heeft Bruse Boys Remi van Strien gepresenteerd als nieuwe coördinator voor de scheidsrechters. Remi heeft hierin akkoord gegeven om scheidsrechters te regelen voor de wedstrijden van de jeugd zowel de wedstrijden van de senioren. Naast het trainersschap bij de JO15 gaat Remi deze taak ook op zich nemen.

Om deze taak zo goed mogelijk uit te voeren heeft zou de kersverse coördinator graag nog willen beschikken over enkele nieuwe arbiters. Om de taak net wat soepeler te maken en het voor de arbiters net wat leuker, zou het een mooie bijkomstigheid zijn als er enkeling bereid is om op zaterdag een wedstrijd in goede banen te leiden. Hier gaat het dan om de wedstrijden vanaf JO12 t/m de senioren.

Mocht u geïnteresseerd zijn, of zou u wat voor een team willen betekenen. Neem dan vrijblijvend contact op met Remi! Dit kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 81 09 49 50