Het bestuur van de Stichting ZEEUWS ELFTAL is er opnieuw in geslaagd om een aantal B.V.O.´s een wedstrijd te laten spelen tegen het Zeeuws Elftal. Dat levert mooie affiches op:

  • Woensdag 04 juli speelt Zeeuws Elftal tegen KV OOSTENDE in Philippine
  • Zaterdag 07 juli speelt Zeeuws Elftal tegen FEYENOORD in Middelburg
  • Donderdag 12 juli speelt Zeeuws Elftal tegen AZ in BRUINISSE

De gezamenlijke Rabobanken in Zeeland zullen de komende drie jaar optreden als HOOFDSPONSOR. Het Zeeuwse Voetbal is hier erg blij mee en een woord van dank richting de Rabobank is hier op z´n plaats. Zoveel mogelijk zullen de wedstrijden over heel de provincie worden gespreid.

De wedstrijd ZEEUWS ELFTAL - AZ zal dus gespeeld worden op donderdag 12 juli 2018 op het sportcomplex Volharding te Bruinisse - het thuisdomein van v.v. BRUSE BOYS – aanvang 19.30 uur.

15 JULI 2009 speelde het Zeeuws Elftal ook een wedstrijd tegen AZ. In Middelburg wonnen de Alkmaarders toen met 0 - 11. Dat jaar waren ze kampioen geworden van de eredivisie onder leiding van de welbekende trainer Louis van Gaal. Toen van Gaal naar Zeeland kwam om e.e.a. door te spreken vond hij hotel Amadore op de boulevard in Vlissingen te `gevaarlijk` voor zijn spelers (nachtleven...) en werd hotel in Cadzand gereserveerd. Van Gaal vertrok in mei bij AZ en Ronald Koeman werd nieuwe trainer en die vond Cadzand wel erg ver weg… de verblijfplaats bleef echter Cadzand! De heren Gerbrands en Brands waren toen de begeleiders.

Anno 2018 presteerde AZ opnieuw zeer goed. Trainer is/was John van den Brom en algemeen directeur is de heer Robert Eenhoorn (oud-honkballer). Met bekende spelers als Ron Vlaar, Wout Weghorst en de topscoorder van de eredivisie met 21 goals Alireza Jahanbakhsh en ook bijvoorbeeld Guus Til eindigde AZ afgelopen competitie op de 3e plaats; een mooi resultaat. Donderdag 26 juli gaat AZ EUROPA in en we wensen hen daarbij veel succes! VV Bruse Boys vindt het natuurlijk bijzonder om namens de Stichting Zeeuws Elftal AZ te mogen ontvangen.

ZESTIEN eredivisieploegen gingen AZ voor de afgelopen jaren. Natuurlijk vergt e.e.a. een flinke organisatie. Het bestuur van Bruse Boys zal op veel leden een beroep doen om een helpende hand uit te steken. Ook dit jaar weer rekenen we op jullie.
Via onze website en www.zeeuws-elftal.nl houden we u op de hoogte m.b.t. arbitrale trio`s en uitgenodigde spelers. We hopen velen te mogen begroeten in Bruinisse d.d. donderdag 12 juli as.

Kaartverkoop via website Zeeuws Elftal, vanaf nu verkrijgbaar.

 

Laat een reactie achter op dit bericht.