Het hing al een paar dagen in de lucht, maar dinsdagavond kwam dan het officiële bericht naar buiten: vier weken lang geen wedstrijden in het amateurvoetbal.⠀⠀

Vanwege de verder oplopende landelijke besmettingscijfers heeft het kabinet extra maatregelen aangekondigd. Deze maatregelen raken ook Bruse Boys. Door de overheid is besloten dat voor een periode van vier weken alle wedstrijden in het amateurvoetbal zijn verboden. Dit betekent dus dat alle wedstrijden van Bruse Boys niet doorgaan. Wel is het zo dat de trainingen voor de jeugd tot 18 jaar mogen doorgaan, hierin zullen wij dan ook faciliteren.

Uiteraard roepen deze maatregelen ook een hoop praktische vragen op. We verwachten de komende dagen van de KNVB - in overleg met NOC*NSF en het ministerie van VWS - meer duidelijkheid wat alle maatregelen inhouden voor het voetbal. Wij kijken met name naar de mogelijkheden om ook te kunnen faciliteren in trainingen voor de senioren elftallen. Hier zullen we jullie de komende dagen verder over informeren en nadere informatie is te lezen op de volgende pagina: www.knvb.nl/coronavirus. 

Nog even in het kort:

  1.  De kantine, douches en kleedkamers blijven gesloten;
  2.  Alle wedstrijden voor de komende vier weken vervallen;
  3.  Trainingen voor de jeugd tot aan de JO19 gaan door;
  4.  Wij kijken naar de mogelijkheid om de trainingen voor senioren elftallen door te laten gaan.

Middels dit schrijven hopen wij u op dit moment voldoende geïnformeerd te hebben. 

We houden je op de hoogte van verdere ontwikkelingen. 

Voor nu: blijf gezond en zorg goed voor elkaar. 

 

Laat een reactie achter op dit bericht.