• Wil jij ook lid worden van onze mooie club? Je bent van harte welkom!

 • Ontdek op deze pagina de verschilllende mogelijkheden om lid te worden van Bruse Boys, afgestemd op verschillende leeftijden en niveaus. Of je nu deel wilt starten in de jeugd, in een senioren eftal of gewoon lid wilt zijn van onze vereniging, hier vind je alle informatie die je nodig hebt.

  Heb je eerder gevoetbald bij een andere vereniging, dan kun je je laten overschrijven naar onze club. Je kunt dat aangeven in het aanmeldingsformulier. Natuurlijk kun je ook vanaf een latere leeftijd lid worden van onze club, ook al heb je nog nooit gevoetbald.

  Wanneer je je als spelend lid hebt aangemeld, wordt je ingedeeld in een team. De leider en/of trainer van het team zal contact met je opnemen, nadat je lidmaatschap administratief is geregeld. Weet je het nog niet zeker of je het voetballen leuk gaat vinden? Dan mag je altijd vragen of je een keer op proef mee mag trainen. Stuur in dat geval een mailtje naar de ledenadministratie of kom een keer langs op ons sportpark om dit direct met een van onze trainers of leiders te bespreken.

  De tarieven van het lidmaatschap m.i.v. het seizoen 2023-2024 van voetbalvereniging Bruse Boys zijn voor een heel seizoen. Een seizoen loopt van 1 juli t/m 30 juni het jaar erop. Een lidmaatschap geldt altijd voor een periode van minimaal één jaar. De contributie wordt jaarlijks aan het begin van het boekjaar geïnd, normaliter begin augustus.

 • Contributie

  CategorieTarief
  Senioren 18+€ 197.50
  Senioren 45+€ 95
  17- en 18- jarige € 135
  12 t/m 16 jarige € 115
  7 t/m 11 jarige € 105
  5- en 6- jarige € 60
  Rustend lid€ 40
  Partner van rustend lid€ 15
 • Rustend lid

  Natuurlijk hoef je niet per se spelend lid te zijn om lid te worden of blijven van onze vereniging. Ben je begaan met de club, dan kun je je aanmelden als rustend lid. Daarmee krijg je onder andere gratis toegang tot wedstrijden van het 1e elftal, maar heb je ook zeggenschap tijdens ledenvergaderingen en blijf je betrokken bij wat er in de club gebeurt.

  Heb je altijd gevoetbald bij de club, ben je gestopt met actief voetballen, maar wil je wel betrokken blijven als clublid? Dan kun je ook je lidmaatschap laten wijzigen naar rustend lid. Neem daarvoor contact op met de ledenadministratie. Als rustend lid ben je niet meer aangemeld bij de KNVB en ben je niet meer speelgerechtigd, maar blijf je wel lid van de club.

 • Kleding

  Indien je als nieuw lid wedstrijden gaat spelen, dien je onze kledingvoorschriften te volgen. We voetballen in paars-wit. In bijna alle teams worden de shirts gesponsord, waardoor je die niet aan hoeft te schaffen. Soms geldt dat ook voor broekjes en kousen. Andere of extra sportkleding van het Bruse Boys tenue is te verkrijgen via de Bruse Boys webshop van Unito Sports.

 • Sportlink

  Als lid worden jouw gegevens opgevoerd in Sportlink. Sportlink is het systeem waarin alle gegevens over leden, teams, wedstrijden, uitslagen, standen enz. worden geadministreerd. Alle voetbalclubs in Nederland die aangesloten zijn bij de KNVB gebruiken Sportlink. De gegevens worden op een centrale plek opgeslagen. Ben je spelend lid, dan word je via onze vereniging ook aangemeld bij de KNVB en ben je speelgerechtigd. De vereniging draagt daarvoor per lid jaarlijks een bedrag aan administratiekosten af aan de KNVB.

  Wil je je gegevens wijzigen? Stuur dan een email met deze wijzigingen naar ledenadministratie@bruseboys.nl.

 • Beëindiging lidmaatschap

  Het lidmaatschap geldt tot wederopzegging, het wordt automatisch verlengd aan het einde van het seizoen. Opzegging van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk bij de ledenadministratie. Je kunt hiervoor het afmeldingsformulier gebruiken. Er vindt geen restitutie plaats van contributie, als het lidmaatschap halverwege het seizoen wordt opgezegd.

  Als je het lidmaatschap voor het volgende seizoen niet wilt verlengen, dien je dit op te geven vóór 1 juli van het volgende seizoen. Gebeurt dit niet tijdig dan is de men de afdracht van de administratiekosten ad. € 25,- aan de KNVB over het nieuwe seizoen alsnog verschuldigd.